• Facebook

15.2.2017

Blogi: CROSS - Laatua ja tyyliä

Nahkaiset lahjat viestivät arvostuksesta saajaansa kohtaan. Ne ovat ajaton ja tyylikäs tapa muistaa – olipa sitten kyse lahjasta ystävälle tai liikekumppanille.Nerokasta ja palkittua suunnittelua

Ilahdumme aina poikkeuksellisesta suunnittelusta ja meistä onkin tärkeää, että valikoimamme tuotteissa on aina ”se jokin”. Tiedät varmasti mitä tarkoitamme: tavallinen tuote, mutta poikkeuksellisen nerokkaasti suunniteltuna. Cross ei tee tässä kohtaa poikkeusta.

Cross 
Origami-käsilaukut palkittiin viime vuonna Red Dot Design -palkinnolla. Laukku on valmistettu espanjalaisesta nahasta ja juju on siinä, miten näppärästi laukku taittuu litteäksi kuljetuksen ja säilytyksen ajaksi. Laukku toimitetaan tyylikkäässä laatikossa, jossa se on ilo antaa lahjaksi. Origami-käsilaukkuihin on viikolla 10 tulossa uutuusvärit Black ja Fuchsia.


Tyylikkäät klassikot

Crossin valikoimasta löytyvät myös ajattomat klassikot: lompakot ja vyöt sekä kokouskansio ja olkalaukku.

Manresa Collection -vyö on valmistettu laadukkaasta espanjalaisesta nahasta ja siinäkin on totta kai juju. Vyön toinen puoli on ruskea ja toinen puoli musta. Vyötä voi käyttää molemmin päin, joten yhdessä vyössä on oikeastaan kaksi vyötä.

Vyö toimitetaan lahjapakkauksessa, joten lahja on sellaisenaan valmis ja tyylikäs annettavaksi. Vyö on saatavilla myös Classic Century -lompakon kanssa lahjapakkauksessa.

Cross-tuotteet pelastavat lahjastressin, sillä laadukas nahkatuote on aina varma valinta lahjaksi.


> Tutustu Cross mallistoon